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MASKING GUIDELINES 

MAY 15th, 2021 
 

Indoor/Outdoor face mask requirements. 
 

Except for those identified below, all persons participating in activities at the DSC are 

required to wear a face mask. 
 

The DSC has made a good faith effort to ensure that all persons visiting our facilities in 

Utica or in Oxford (including employees) comply with section 6(a) of the 05/15/21 MDHHS 

COVID Order. For purposes of this section, the DSC has posted signs at all our venues 

and buildings open to the public, notifying visitors that wearing a mask is required unless 

a person falls into a specified exception.  DSC Staff, Range Officers or other individuals in 

control of one or more venues may ask visitors not wearing masks whether they fall into a 

specified exception.  The DSC also reserves the right to require face masks of all patrons 

and employees on any of its venues.  This policy is designed to ensure compliance with 

section 6(a) of MDHHS COVID Order dated 05/15/2021. 
 

Exceptions to face mask requirement. 
 

The requirement to wear a face mask does not apply to individuals who: 
 

1. Are fully vaccinated persons; 

2. Are younger than 2 years old; 

3. Cannot medically tolerate a face mask; 

4. Are eating or drinking while seated in a designated area or at a private residence; 

5. Are swimming; 

6. Are receiving a medical or personal care service for which removal of the face mask 

is necessary; 

7. Are asked to temporarily remove a face mask for identification purposes; 

8. Are communicating with someone who is deaf, deafblind, or hard of hearing and 

whose ability to see the mouth is essential to communication; 

9. Are actively engaged in a public safety role, including but not limited to law 

enforcement, firefighters, or emergency medical personnel, and where wearing a 

face mask would seriously interfere in the performance of their public safety 

responsibilities; 

10. Are engaging in a religious service; 

11. Are giving a speech for broadcast or to an audience, provided that the audience is 

at least 12 feet away from the speaker; or 

12. Are engaging in an activity that requires removal of a mask not listed in another 

part of this section, and are in a facility that provides ventilation that meets or 

exceeds 60 ft3/min of outdoor airflow per person. 

 

Thank you so much for being a member and thank you to all of our visitors! 

 

We look forward to seeing you and your family out on the ranges! 

  


